Aug
13
2009

Cum a fost vara aceasta in Romania?

V-ati petrecut concediul in tara? A fost mai ieftin decat daca ati fi plecat in strainatate? Ati gasit vreun loc unde v-ati mai intoarce? S-a schimbat ceva fata de anii trecuti? Dincolo de patriotism merita sa ne petrecem concediul in Romania? E Romania “the land of choice”? Chiar daca perioada de vacante e inca in toi, cu siguranta multi dintre voi ati fost deja in concediu si puteti raspunde la aceste intrebari. Si inca ceva: planuiti vreo vacanta mai scurta (sau mai lunga) in lunile de toamna?

Written by in: Travel and places |

9 Comments »

  • Andrei says:

    Anul acesta am fost pentru prima data in Delta Dunarii. A fost extraordinar. Cu siguranta si la anul o sa revin acolo. In ceea ce priveste concediul de toamna, da o sa merg, tot in Romania dar de aceasta data la munte, in Retezat.

  • Romania poate fi mai ieftina, dar depinde unde mergi; destinatiile cu renume sunt mai costisitoare, de multe ori nejustificat.

    Ceahlau e superb, iar Izvorul Muntelui, statiunea unde am instalat cortul, e foarte frumoasa si linistita. Nu se simte invazia de turisti, nici macar la sfarsit de saptamana, cand e mai aglomerat, pentru ca vin turistii de weekend.

    Oamenii sunt faini, indiferent ca sunt localnici sau turisti, se comporta decent si sunt solidari. O fi de la aerul de munte :)

    Cateva imagini: http://www.flickr.com/photos/alexandruilie/sets/72157621819767750/

  • elena says:

    Tocmai m-am intors dintr-un scurt circuit Bucuresti- Tg. Mures – Cluj – Oradea. Frumos, mult mai frumos ca in Muntenia, preturi accesibile si oameni de treaba.

    Dar, prefer in continuare iesirile europene deocamdata. Diseara plec in Barcelona, asa ca daca aveti ponturi pe ultima suta de metri let me know :)

  • Razvan Pascu says:

    @Elena, nu rata spectacolul fantanilor!

  • Razvan Pascu says:

    Eu am fost saptamana trecuta in Bran-Moeciu-Fundata-Transfagarasan. A fost frumos, dar pacat ca nu e populata tara asta cu nemti. :) Azi plec in Bucovina pentru cateva zile iar in septembrie bag un circuit de o saptamana prin toata Romanica. :) Sper sa nu fiu (foarte) dezamagit…de oameni.

    Sa inteleg ca ti se cam face dor de tara!? Mai e putin pana pe 26 august, mai rezista… :)

    Spor!

  • dalila says:

    razvan mai bine pune si tu niste poze de unde esti si ramai acolo ca e mai bine!!!
    tara noastra e la fel de frumoasa dar pacat ca suntem in situatia asta…mai delicata…

  • cosmin says:

    vara aceasta in romania a fost perfect. Iubesc aceasta tara! Este atat de frumoasa si de plina de frumuseti.. ele sunt cum ar fi : badaraaani, tigani cocliti, mertzane, dandiaconescutv, ministru turismului porno, mogisme, sexy! :D

    la capitolu cu adevarat frumuseti, apreciez Saschiz-ul! e un sat intre sighisoara si bv, ce ii place pana si regelui angliei. Ma rog, lu fiisu :D

  • dana says:

    si eu am fost intr-un loc MINUNAT, de fapt 2.
    Unul in Delta – Puf si Stuf se cheama si celalalt in Valiug, Resita care se cheama Ghastof Tirol – conditii de 4 stele si m-a costat mai nimic. A fost superb, abia astept sa-ti povestesc :)

  • Roxana says:

    Eu sunt din Brasov si am ceva locuri frumoase de vizitat pe aici. Aproape in fiecare weekend descopar, prin zona, locuri deosebite, desi nu foarte cunoscute.
    Pe unde am umblat in ultima vreme si merita vazut in orice perioada a anului:
    Fundata, Dambovicioara, Babarunca (aproape de Cheia), Trei Brazi, Paraul Rece, Piatra Mare, Rasnov, Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului, Salina Targu Ocna, Slanic Moldova, Transfagarasan si complexul Albota. Pentru mine sunt destinatii de weekend…nu as putea sa va spun foarte multe despre preturi…rar raman peste noapte. Se duc ceva bani pe mese, suveniruri,intrari, gustari etc. Nu mi se pare prea ieftin. Concediul nu imi place sa il petrec in tara.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro