Jun
02
2009

AF 447

De cateva minute oficialitatile braziliene au confirmat prabusirea aeronavei Air France in oceanul Atlantic dupa doua zile de speculatii privind posibila locatie a accidentului. Intr-adevar ramasitele de avion gasite in ocean apartin avionului francez ce efectua cursa cu numarul AF 447. La CNN am vazut un interviu cu sotia uneia dintre victime. Femeia a spus ceva extraordinar: “Sper ca nu i-a fost frica, ca nu a fost speriat in momentul cand s-a intamplat.” Sunt convins ca familiile celorlalti 227 gandesc acelasi lucru.

Am calatorit cu Air France de nenumarate ori. Inclusiv pe ruta Paris-Rio si retur. Si o sa mai calatoresc. E incredibil de trist ce s-a intamplat, totusi.

UPDATE: SE PARE CA RAMASITELE AVIONULUI INCA NU AU FOST GASITE.

UPDATE 2: Ramasitele avionului au fost gasite la fel si cateva cadavre ale pasagerilor. Cautarile continua. Singura speranta a familiilor celor disparuti e sa-si recupereze mortii si sa-i poata ingropa cum se cuvine. Mare pacat, mare ghinion.

Written by in: Altele | Tags: , ,

4 Comments »

  • Cezar says:

    Dumnezeu sa-i odihneasca !

  • Razvan Pascu says:

    E foarte trist…si te sperie cand te gandesti ca ai putea fi chiar tu sau cineva apropiat care a vrut sa isi implineasca visul de a vedea Rio….

  • Monica says:

    Dumnezeu sa ii odihneasca!
    A murit si un Canadian. Intr-un interviu, fratele lui spera ca el sa fi dormit bustean, sa nu isi dea seama de ce se intampla.

    Avionul ramane totusi unul din cele mai sigure variante de transport. Dar daca pana acum majoritatea avioanelor care se prabuseau nu erau de la companii occidentale, ca sa ma exprim politicaly correct, cand se prabuseste unul mai aproape de casa, parca totul pare mai trist si mai infricosator. Eh…cum nu cred ca sunt curse cu vaporul Canada-Romania, n-avem de ales:)

  • Ioana says:

    Dumnezeu sa ii odihneasca!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro